Agenda

Woensdag 30 november 2011 – 20:00 uur – Filmavond

Woensdag aanstaande staat er wederom een filmavond op het programma in de grote witte tent. Welke documentaire er vertoond zal gaan worden is op dit moment nog niet bekend, maar ga er vanuit dat het informatief en leerzaam zal zijn!

De filmavond is een avond – iedereen is welkom, of je nu bij Occupy Dordrecht betrokken bent of niet.

Donderdag 01 december 2011 – 19.30 uur – Open discussieavond
Het thema van de discussieavond is het banksysteem, en de volgende twee stellingen zullen in eerste instantie besproken worden:

  • Waar liggen de problemen in het banksysteem?
  • Wat zouden mogelijke oplossingen zijn voor deze problemen?

De discussieavond is een open discussieavond – iedereen is welkom, of je nu bij Occupy Dordrecht betrokken bent of niet.

Zaterdag 10 december 2011 – Globale protestdag – dag van de mensenrechten

In navolging van de succesvolle globale protesten op 15 oktober 2011, de dag waarop wereldwijd veel Occupy protesten van start zijn gegaan, zal “het volk” op 10 december 2011 opnieuw massaal de straat op gaan!

10 december 2011 is de dag van de mensenrechten. Vele mensenrechtenorganisaties en protestacties grijpen deze dag aan om nog eens extra aandacht te vestigen op aandachtspunten, maar ook om behaalde prestaties op het gebied van mensenrechten te vieren. Ook de Occupy beweging zal deze dag aangrijpen als globale protestdag.

Een preciezer programma zal spoedig volgen, maar we willen deze dag invullen met verschillende lezingen, muzikanten/dj’s, dichters, kunstenaars, workshops, documentaires en discussies. Wij vragen iedereen op te staan en een vuist te maken, om als de volle 100% de mensenrechten te vieren, maar vooral te strijden voor de aandachtspunten. Want, ondanks dat ons wordt voorgehouden dat dit het best mogelijke systeem is, weten wij dat het ook beter kan!

Op dit moment zijn wij nog druk bezig om het programma rond te krijgen. Kan jij helpen met de invulling van het programma, of heb je een leuk idee waarbij je hulp nodig hebt of dat je op eigen initiatief wilt uitvoeren? Mail ons! informatie@occupydordrecht
Ook zijn we te bereiken via +316 28 59 51 72

Nodig je vrienden uit en zegt het voort! Sta op en maak een vuist!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s