Dinsdag 22 november 2011 – 19.00 / 19:45 uur – Protest Dordrechtse Manege

“Aanstaande dinsdag zal de Dordrechtse Manege protesteren bij het stadskantoor om te proberen dat de gemeenteraad van gedachte veranderd en in gaat zien dat de DORDRECHTSE MANEGE MOET BLIJVEN! We vertrekken met een aantal paarden en zoveel mogelijk mensen vanaf de manege omstreeks 19.00uur. Vanaf daar zullen we in een hopelijk GROTE stoet richting stadskantoor vertrekken. Indien je geen tijd/zin/ter been bent om mee te lopen in onze stoet kom dan rond kwart voor 8 naar het stadskantoor!” Meer informatie is hier te vinden.

Occupy Dordrecht zal zich solidair opstellen tegenover dit protest en wij zullen de Dordrechtse Manege steunen met behulp van alle voorzieningen die wij voorhanden hebben.

Woensdag 23 november 2011 – 20:00 uur – Filmavond

Woensdag aanstaande staat er wederom een filmavond op het programma in de grote witte tent. Welke documentaire er vertoond zal gaan worden is op dit moment nog niet bekend, maar ga er vanuit dat het informatief en leerzaam zal zijn!

De filmavond is een avond – iedereen is welkom, of je nu bij Occupy Dordrecht betrokken bent of niet.

Donderdag 24 november 2011 – 19.30 uur – Open discussieavond
Het thema van de discussieavond is het banksysteem, en de volgende twee stellingen zullen in eerste instantie besproken worden:

  • Waar liggen de problemen in het banksysteem?
  • Wat zouden mogelijke oplossingen zijn voor deze problemen?

De discussieavond is een open discussieavond – iedereen is welkom, of je nu bij Occupy Dordrecht betrokken bent of niet.

Zondag 27 november 2011 – 15:00 uur – Akoestisch live optreden – SCOTCH

Zondag 27 november zal Scotch een akoestisch live optreden verzorgen voor Occupy Dordrecht. Natuurlijk is iedereen hiervoor meer dan welkom! Ken je Scotch niet? Hier vast een voorproefje!

Advertenties