Occupy is niet alleen overnachten in een tentje ergens op een plein. Occupy is hard werken. Veel overleggen. De kou trotseren. Continue voorbijgangers bewust maken van onze actie. De kou en vermoeidheid eisen na iets meer dan een week hun tol bij veel Occupyers. Vele van ons werken of studeren ook nog eens overdag en zijn alleen ’s avonds en/of ’s nachts aanwezig. Een aantal bezetten 24 uur per dag. Hierdoor ontstaan zo nu en dan problemen met de bezetting en is het puzzelen om genoeg mensen op het kamp te houden.

In verband met ieders veiligheid in en rond het kamp, hebben we besloten te allen tijde een aantal mensen wakker te houden. Dus ook ’s nachts. Echter hebben deze mensen natuurlijk ook gewoon hun slaap nodig, en resulteert dit soms helaas in een onderbezet kamp in de ochtenden en begin van de middagen.

Liever nog dan alle vele gelddonaties (waar we uiteraard ook heel blij mee zijn!), hebben wij (parttime) bezetters voor ons kamp nodig!  Steun je Occupy Dordrecht, maar ben je niet in staat om hier te overnachten? Geen probleem!
Ben je een middag in de week vrij? Studeer je nog en heb je redelijk wat vrije tijd? Werk je parttime? Of heb je op dit moment geen werk? KOM ONS (een dagdeel) HELPEN BEZETTEN!!! U bent van harte welkom de grote witte tent binnen te lopen. Occupy is niet alleen de mensen die hier op dit moment zitten. Ook u bent Occupy! En ook u bent van harte welkom!

Advertenties