De afgelopen dagen zijn als een sneltrein voorbij geraasd. De week die we hier nu zitten voelt als 3 dagen, ondanks dat het zwaarder valt dan verwacht. Maar we gaan door!

Donderdag is onze eerste discussie avond geweest. Naast de vaste groep kwamen hier gelukkig ook enkele onbekende gezichten op af! De “stellingen” die besproken zijn, waren met name gericht op de kennismaking met elkaar en elkaars standpunten te verkennen. “Waarom ben JIJ hier?”.
Hierop is de discussie gevolgd. Het beloofd in ieder geval veel goeds voor de volgende open discussie avond. De stellingen zullen voor volgende week donderdag weer op de website verschijnen.

Naast alle hartverwarmende donaties en complimenten hebben we ook iets om ons echt aan warm te houden. Voor de échte koude wintermaanden is er een infraroodlamp opgehangen. Na dit weekend zullen er pallets worden gebracht, waarmee we de vloer van de grote witte tent zullen maken.

Gelukkig is afgelopen vrijdag het portable toilet gebracht. Voor met name in het weekend is dit echt een redding waar we heel blij mee zijn!

De inloop blijft onveranderd hoog. Iets waar we ook heel blij mee zijn. Nogmaals willen wij u vragen de agenda op de website in de gaten te houden voor de komende evenementen of gewoon even binnen te lopen in de grote witte tent.

Advertenties