In de aanloop naar de open vergadering op zondag 30 oktober en de daadwerkelijke bezetting op 5 november, is het balletje gaan rollen en zijn er een aantal activiteiten in gang gezet. Inmiddels hebben wij al veel positieve reacties mogen ontvangen. Uiteraard ook enkele kritische reacties. Nogmaals willen wij iedereen vragen zich te voegen in de discussies. Ook juist de critici zijn van harte welkom om mee te discussiëren.

Posters

Allereerst hebben we posters en flyers laten drukken die dit weekend opgehangen zullen worden. Houd je ogen dus open! Wil je helpen bij het verspreiden van de posters en flyers, geef dit dan even aan tijdens de open vergadering zondag aanstaande.

Forum

In het menu links op de pagina is een link te vinden naar het webforum. Natuurlijk zien we iedereen graag verschijnen tijdens de actie, maar mocht je hiertoe niet in staat zijn maar toch mee willen discussiëren is dit de aangewezen plek. Om nieuwe onderwerpen te starten moet je een naam registreren (zie de link registreren op de index pagina aldaar). Reageren op al bestaande topics kan geheel anoniem (zonder te registeren).  Wij willen een open en transparant forum creëren en er zal daarom geen elke vorm van censuur plaatsvinden op het forum, zolang men zich houdt aan het gesteld forumreglement (geen discriminatie, vulgair taalkgebruik, racisme e.d.).

Media

De Occupy Dordrecht beweging is inmiddels opgepikt door verschillende (regionale) media. Wij hopen van harte dat zij ook zondag aanstaande al aanwezig kunnen zijn bij de open vergadering en op een eerlijke en transparante manier verslag geven van de actie. In ieder geval aanwezig zondag is Finding Voices Radio. Al enige tijd zenden zij uit vanaf verschillende Occupy bezettingen en zondag voor de eerste keer vanuit Dordrecht.

 

 

 

Advertenties